CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Jom kliks

Tuesday, March 23, 2010

VBC Kini Dibuka







Lokasi Kedai di Kg Bukit Payong, betul-betul tepi jalan utama Jerteh / Keruak sebelum simpang sekolah Men.Bukit Payong (kalau anda dari pekan Jerteh).







Masih banyak rak yang kosong dan perlu penuhkan dgn produk VBC. Kami juga membekalkan roti untuk edaran secara harian ke kebanyakan kedai makan di beberapa jalan utama di daerah besut. Tu yg tak sempat nk penuhkan kedai dengan produk dalam masa terdekat di tambah dengan pengambilan pekerja baru yang masih dilatih untuk memenuhi permintaan pasaran. Pengurus pun dok masih mencari idea utk produk yg sesuai dengan pasaran tempatan.







Di bahagian dapur semasa proses pembuatan dijalankan






Kini dah ada sebuah bakery di kelahiran Chek Da, BUKIT PAYONG, JERTEH. Operasi sebenar dah bermula sejak Dis 2009 tapi Vistana Bakery & Cafe beroperasi secara rasminya pada 19/3/2010 disebuah rumah kedai berdekatan dengan rumah Chek Da. So skrg ni senang sikit penduduk kat kawasan sekitar utk tempah kek dan makan roti panas. Mereka dah tak yah nak pi ke pekan jerteh semata-mata nak tempah kek, beli roti dan sebagainya. Banyak lagi idea yang Chek Da nak ketengahkan kat bakery dalam masa terdekat cuma masa dan jarak yang membataskan segala idea tu. Bagaimanapun, Alhamdulillah sekarang Chek Da dah boleh menarik nafas lega sebab dibantu oleh pengurus (Suhana/Siti) dan staff2 lain yang sangat komited.



3 comments:

aakulahtu3(hos getah)

visit my blog http://terengganutravel-guide.blogspot.com/

aakulahtu(hos getah)

http://travelterengganu-com.blogspot.com/
visit now

Hos Getah

dengar kan radio gomo fm hanya di http://warungchatgomo.blogspot.com/

Post a Comment