CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Jom kliks

Wednesday, September 7, 2011

Bake With Me!

Alhamdulillah... terlaksana jugak impian c.da nak ubah suai skit kedai online c.da ni. Maklumla, tengok blog kawan-kawan yang glamour dan ceria. jadi dengan kepakaran yang tak seberapa ni... c.da cuba mengodek-godek la design yang sesuai. itu pun jenuh gak la. nak dapat hasil cam gini. Camana kawan-kawan? boleh la yer.
sempena dengan rumah baru ni, c.da dah buat penjenamaan semula... Tajuk bukan lagi Vistana Bakery tetapi dah jadi 'BAKE WITH ME!' (BWM). Kenapa BWN? kerana c.da pun nak ubah konsep entry c.da nanti... cadangnya nak masukkan resepi kalau ada yang menarik... bukan apa, c.da nak jadikan rujukan c.da sendiri. Tapi kalau ada yang nak cuba tu... no hal... c.da alu-alukan. Resepi c.da tu nanti adalah hasil masakan sendiri dan mungkin ianya hasil rujukan dari sumber-sumber lain. C.da akan nyatakan sumbernya.
Sebelum c.da terlupa alamat blog masih lagi http://vistanabakery.blogspot.com maklumla tapak rumah masih sama. Bersemangat pulak c.da menceceh ni, yer la last entry c.da bulan Julai lagi. Insa'allah lepas ni c.da akan kembali aktif walau ada FB tapi blog lagi best, boleh tulis panjang-panjang. Rasanya cukupla yer utk kali ni... sebenarnya menimbun gambar yg blm diupload... kena la cari masa yang sesuai. Ok.. byeeee

0 comments:

Post a Comment